Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was gewoon niet veilig meer voor Dwight, dit is een ernstige zaak'

Laatste update:

"Dat het zo uit de hand is gelopen, doet Dwight enorm pijn en mij ook. Dat het zó ver zou gaan, had ik echt niet zien aankomen", aldus de 49-jarige De Jong, die De Liwwadders vorig seizoen aan promotie naar de Eredivisie hielp. "Dit is een heel ernstige zaak. Het was gewoon niet veilig meer voor Dwight en daarom kon hij niet verder."

De Jong zit woensdagavond tijdens het uitduel met FC Utrecht al als technisch eindverantwoordelijke in de dug-out van Cambuur. Veel tijd om te rouwen heeft hij dan ook niet: "Ik moet mijn kop leegmaken en me op de wedstrijd richten." Cambuur staat momenteel elfde in de Eredivisie en speelt na Utrecht nog tegen NEC, Vitesse, Feyenoord en ADO Den Haag.

Technisch directeur Hans Vonk van sc Heerenveen noemt het voortijdige vertrek van Lodeweges bij Cambuur jammer. "Wij betreuren dit", zegt Vonk in De Telegraaf. "In goed overleg met Cambuur hebben we de komst van Dwight na dit seizoen mogelijk gemaakt en bekend gemaakt. Daar is netjes over gecommuniceerd. Wij hadden het niet voor mogelijk gehouden dat er zo heftig op de overstap zou worden gereageerd. Het is vervelend, maar vooral spijtig voor Dwight en de club Cambuur."

Is Henk de Jong een geschikte trainer voor SC Cambuur?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties