Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was grappig dat Depay op zijn vakantie Pogba tegenkwam'

Laatste update:

"Hij is heel belangrijk geweest voor ons, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de club een goede oplossing vindt om zijn vertrek op te vangen", aldus de 23-jarige Isimat. PSV is voor de opvolging van Depay overigens bezig met Maxime Lestienne, een 23-jarige Belg. De Eindhovenaren zouden al een akkoord met Al-Arabi hebben bereikt over de huurvoorwaarden. Lestienne speelde vorig seizoen op huurbasis voor Genoa.

Meer: Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af

"Memphis is een goede vriend van me geworden", gaat Isimat verder in de zaterdageditie van de ochtendkrant. "Het was grappig, dat Memphis op zijn vakantie Paul Pogba van Juventus tegenkwam. Paul is een jeugdvriend van me met wie ik in jeugdselecties heb gezeten en onze families zijn ook bevriend."

'Hé Memphis, alles goed?' 'Hé Paul, jij hier ook op vakantie?'

Posted by voetbalzone on maandag 15 juni 2015

Meer nieuws

VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
22
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
21
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties