Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was je droom om met Feyenoord CL te spelen en dan zit je op tribune'

Laatste update:

"Je hoort de muziek van de Champions League steenhard door de speakers van het stadion knallen, het is altijd je droom geweest om tegen zulke grote sterren te spelen en met Feyenoord in de Champions League uit te komen en dan zit je op de tribune…", blikt hij terug in gesprek met De Telegraaf. Terwijl Nieuwkoop net weer fit is, kampt Feyenoord met een heuse blessuregolf centraal achterin, waarvan onder meer Eric Botteghin het slachtoffer is geworden.

De Braziliaan is teruggekeerd naar Brazilië om daar aan zijn herstel te werken en Nieuwkoop snapt wel dat zijn ploeggenoot ervoor heeft gekozen niet elke dag in Rotterdam aanwezig te zijn, waar hij telkens zou zien hoe zijn collega's gewoon gaan trainen: "Dan denk je 'shit', want je wordt er elke dag mee geconfronteerd dat je geblesseerd bent."

Nieuwkoop, die denkt dat Feyenoord zich snel weer gaat herpakken, kreeg onlangs ook het nieuws te horen dat zijn voorganger in De Kuip, Rick Karsdorp, er met een zware knieblessure geruime tijd uit zal liggen: "Ik heb Rick meteen een bericht gestuurd. Hij is inmiddels geopereerd. Hij zal wel honderden berichten krijgen. De jongens van Feyenoord hebben hem volgens mij allemaal wat gestuurd om hem te steunen. Hij gaat een pittige tijd tegemoet."

Denk jij dat Feyenoord punten gaat pakken in Oekraïne?

Meer nieuws

Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
4
Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties