Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was niet de bedoeling dat dit op internet kwam'

Laatste update:

In een interview met Helden geeft Promes tekst en uitleg bij de video. "In Nederland houden ze ervan om van een mug een olifant te maken. Het was niet de bedoeling dat dit filmpje op internet zou komen, maar het is ook iets van jaren geleden", verduidelijkt hij. Promes zegt dat hij 'in die tijd' jong was en zich niet altijd even goed gedroeg. Hij was brutaal, had een grote mond en werd voor onhandelbaar versleten.

Meer: Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: ‘Dan kan het heel snel gaan’

Nu is dat wel anders, verzekert Promes aan het magazine. "In die periode van dat filmpje dacht ik alleen maar aan mezelf, maar inmiddels ben ik vader geworden en heb ik een transfer meegemaakt. Ik sta er nu heel anders in", aldus de 23-jarige Nederlander in dienst van Spartak. Hij loopt bij zijn Russische club gemiddeld één op twee sinds men hem weghaalde bij FC Twente: 41 wedstrijden en 20 doelpunten.

Promes geniet van zijn voorspoed bij Spartak en hoeft er niet op stel en sprong weg. Hij zegt dat de media graag schrijven dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in de hoofdstad. Zo kort door de bocht is het echter niet, wat hem betreft. "Ik ben gelukkig hier en zie mogelijkheden, al betekent dit niet dat ik niet opensta voor iets anders moois."

Ik vind het belangrijker wat Quincy Promes op het veld doet, dan daarbuiten

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties