Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was persoonlijk een goed jaar bij Ajax, ik ben bekender geworden'

Laatste update:

"Het was haast onwerkelijk wat wij meemaakten", vertelt Onana in een interview met L'Équipe. De sluitpost van de Amsterdamse club denkt dat gezond financieel beleid de kansen op sportief succes alleen maar vergroot, ook met de moordende concurrentie vanuit het buitenland. Onana is daarnaast zeer tevreden met zijn bijdrage aan de successen van Ajax. "Voor mij persoonlijk was het ook een goed jaar. Ik heb meer ervaring en ik ben volwassener en bekender geworden."

'Ajax had begin van het seizoen AZ en PSV leeg moeten kopen'

Onana liet in oktober weten tegenover RMC Sport dat hij afgelopen zomer is gepolst door zowel Paris Saint-Germain als Barcelona. De gesprekken met de Franse grootmacht brachten echter geen transfer in gang. Barcelona zocht een stand-in voor Marc-André ter Stegen en kwam hiervoor bij de Ajacied uit. Onana, die eerder enkele jaren bij de Spaanse kampioen vertoefde, zag er evenwel geen heil in om terug te keren in het Camp Nou. Zij contract in de Johan Cruijff ArenA loopt door tot medio 2022.

De international van Kameroen koestert de hechte onderlinge band bij Ajax en legt uit dat het succes van afgelopen jaar niet uit de lucht is komen vallen. "Deze groep is zo'n vijf jaar geleden bij elkaar gekomen", gaat Onana verder. "Dit elftal speelde in 2017 ook de Europa League-finale (0-2 nederlaag tegen Manchester United, red.), daar komen wij vandaan. Het grootste deel begon in Jong Ajax. We hebben zowel op als naast het veld een sterke band met elkaar. Het is een beetje als familie, weet je. Wat we nu presteren is daar het gevolg van." Onana benadrukt nogmaals de teamgeest bij Ajax. "We moeten ook de rol van de technische staf benadrukken."

Zie jij André Onana volgend jaar nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
4
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
19
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
5
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
125

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties