Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het was voor mij de eerst optie toen ik wist dat ik bij Ajax weg zou gaan'

Laatste update:

"Ik had een fijn gevoel bij de gesprekken met de trainer en de directie. De klik was er vanaf het begin. Toen ik wist dat ik weg zou gaan, was FC Utrecht voor mij de eerste optie. Dat is zo gebleven. Ik ben dan ook superblij dat het rond is gekomen", verklaart de aanwinst van trainer John van den Brom in gesprek met FC Utrecht TV.

Cerny wilde hoe dan ook in de Eredivisie blijven. "Ik ben hier al zes jaar en wilde daarom graag in Nederland blijven. Het is een mooie competitie om mezelf door te ontwikkelen. FC Utrecht is een club met ambities en ik ben een speler met ambities. Ik ben superblij dat het gelukt is", aldus de van Ajax afkomstige aanvaller.

De aanhang van FC Utrecht heeft nu al indruk gemaakt op Cerny, die dan ook graag zijn kunsten wil gaan vertonen in De Galgenwaard. "Absoluut, absoluut. Daarom kan ik ook niet wachten tot de wedstrijden gaan beginnen, zodat we elkaar kunnen zien en ontmoeten. Zoals ik al zei: ik kan niet wachten", zo besluit Cerny. Volgens De Telegraaf heeft Ajax een terugkoopclausule van naar verluidt vijf miljoen euro laten opnemen in de overeenkomst met de Eredivisionist uit Utrecht.

Denk jij dat Václav Cerny de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
9
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties