Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen

Laatste update:

Zondagochtend wist De Telegraaf te melden dat zowel Ajax als PSV aast op Sandler. De Amsterdammers zouden het meest concreet zijn. Volgens De Telegraaf is Ajax op zoek naar een opbouwend sterkte centrale verdediger, en staat Sandler dus bovenaan de lijst.

Dat lijkt te worden bevestigd door de aanwezigheid van De Lang en Beuker in het Goffertstadion zondag. Eerstgenoemde is hoofd scouting bij Ajax, terwijl Beuker directeur voetbal is.

Op beelden van ESPN is te zien dat de twee druk in overleg zijn op de tribune in Nijmegen. Overigens hebben ze Sandler dus maar korte tijd in actie kunnen zien.

Halverwege de eerste helft viel de verdediger geblesseerd uit: na een lange pass greep hij naar zijn hamstring, waarna bleek dat hij de wedstrijd niet uit kon spelen. Mathias Ross verving hem.

Wat de ernst van de kwetsuur van Sandler is, is nog niet bekend. NEC leed overigens een flinke nederlaag in eigen huis tegen AZ: 0-3.

Volgens Transfermarkt is de rechtsbenige Sandler, die ook over de Amerikaanse nationaliteit beschikt, momenteel 2,5 miljoen euro waard. Sandler heeft nog een contract tot medio 2025 in Nijmegen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Juventus - Salernitana
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse en Marco van Ginkel geven de fans eindelijk iets om trots op te zijn
2
Ultieme climax nadert voor Excelsior na afgetekende overwinning tegen Heracles
12
Richonell Margaret bezorgt RKC Waalwijk vlak voor tijd cruciaal punt tegen PEC
6
Bergwijn schiet Ajax definitief Europa in met loepzuivere hattrick tegen Almere
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties