Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het wordt een enorme transferperiode, een nieuw tijdperk breekt aan'

Laatste update:

"Ik weet hoeveel ze hebben geleden, ik heb ook geleden. Maar ik weet dat het goed komt. Ik weet dat omdat ik hier al drie seizoenen zit en we allemaal van elkaar weten wat we moeten doen. Of er een massive transfer window aan zit te komen? Ja. Enorm. Waarschijnlijk net zo groot als de transferperiode van 2013 en we moeten zorgen dat we er sterker uitkomen. De nieuwe grootaandeelhouder Farhad Moshiri geeft ons veel meer mogelijkheden. We hebben dit seizoen niet gepresteerd wat we wilden presteren, maar de steun is altijd voortreffelijk geweest en Moshiri heeft ons een perfecte stimulans gegeven om door te gaan en om volgend seizoen wel de doelstellingen te behalen."

"Als manager van een voetbalclub weet ik natuurlijk dat ik dit niet honderd jaar kan blijven doen. Je kunt geen team trainen wanneer je denkt 'als ik komend weekeinde niet win, verlies ik mijn baan'. Dan zou een voetbalclub namelijk nooit iets aan je hebben. Je kunt als trainer binnenkomen en als een egoïst al het geld uitgeven om dat ene resultaat te behalen in het weekeinde, maar op die manier zal je nooit jonge spelers ontwikkelen. Je moet aan het einde van de rit kunnen zeggen: 'we zijn een betere voetbalclub geworden'. Dat is waar je het voor zou moeten doen", aldus Martínez in een interview met oud-verdediger Jamie Carragher in de Daily Mail.

"Ik werk niet voor publieke erkenning, maar voor mijn eigen waarden. Je doet dit niet omdat je alleen maar lof van de buitenwereld wil ontvangen, maar je werkt voor bijvoorbeeld die ene fan die later over jou zegt: 'die man heeft ons dit en dat gebracht'", gaat Martínez verder. Hij geeft in het vraaggesprek verder aan dat hij hoopt dat aanvaller Romelu Lukaku en centrale verdediger John Stones behouden kunnen worden voor the Toffees; beide basisspelers worden nadrukkelijk in verband gebracht met Europese grootmachten. Martínez maakt zich echter geen grote zorgen, omdat Lukaku en Stones nog een contract hebben.

"Als ze uit hun contracten zouden lopen, dan maakt dat je als club erg, erg, erg kwetsbaar. Maar als ze onder contract staan, dan heb jij er de controle over. Deze spelers vertegenwoordigen een enorme waarde op de transfermarkt en het is makkelijker om een speler te vervangen die geen waarde heeft dan een speler te vervangen die veel waarde heeft. De spelers die bij Everton veel waarde hebben, hebben meerjarige contracten. Wij moeten er nu voor zorgen dat we het team beter maken. Het wordt vanwege de televisiegelden in ieder geval een grote zomer. Een nieuw tijdperk breekt aan", besluit Martínez.

-
Denk jij dat Roberto Martínez volgend seizoen nog de manager van Everton is?

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
0
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties