Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het wordt lastig om betere spelers te vinden in januari'

Laatste update:

Vier dagen geleden zei directeur Ed Woodward dat Manchester United in januari misschien niets bijzonders zal doen op de transfermarkt. "We kijken in die periode in ieder geval niet naar kortetermijnoplossingen", legde hij uit aan nieuwsgierige verslaggevers. "Er zijn wel spelers naar wie wij kijken voor de zomermaanden. Mochten zij in januari beschikbaar zijn, dan halen we ze naar Manchester United." Van Gaal kan zich vinden in de woorden van zijn leidinggevende.

"Ed heeft niet gezegd dat we helemaal geen aankopen zullen doen: hij zei dat het lastig is, om in januari spelers te vinden die voldoende kwaliteiten hebben om voor Manchester United te spelen. En om die reden doen wij geen aankopen. Daar ben ik het mee eens. Want als je een speler koopt, moet hij beter zijn dan wat je al in huis hebt. Dat is erg moeilijk te vinden. Ik geloof dat hij dát wilde zeggen en geloof me, hij en ik spreken dezelfde taal."

Journalisten vroegen de Nederlandse trainer daarna of hij nu wel of niet geïnteresseerd is in een samenwerking met Kevin Strootman. Vorig jaar zomer trok hij voor vele miljoenen euro's naar AS Roma en Van Gaal kent hem nog uit hun tijd bij de nationale ploeg. "Ik kan spelers niet bespreken met de media. Sorry, ik kan je vraag niet beantwoorden. En niet alleen je vraag over Strootman, maar ook over alle andere spelers op aarde. Ik kan daarover niet met je in discussie gaan."

Denk jij dat Manchester United de selectie in januari gaat aanvullen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties