Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het wordt tijd dat Manchester City meer krediet krijgt, dat verdienen we'

Laatste update:

De Chileen, die het in Italië moest stellen zonder bepalende spelers als Sergio Agüero, Yaya Touré en Vincent Kompany, zag hoe Samir Nasri na een uur spelen op waanzinnige wijze de score opende, waarna Pablo Zabaleta het treffen in de slotfase besliste. Het vervulde hem van trots. "Ik wil niet klagen over de blessuregevallen, maar zonder hen is het wel lastig. Ik denk dat het tijd is dat we meer krediet krijgen. Dat verdienen we", zei Pellegrini na afloop. "We hebben onze kampioensvorm van vorig jaar weer te pakken."

"Een geweldige prestatie", vulde Nasri zijn coach aan. "Ook over mijn eigen optreden ben ik tevreden. Na de operatie kostte het enige tijd om weer op niveau te komen, maar ik voel dat ik er weer ben. Zonder Yaya en Sergio was het voor ons belangrijk om te laten zien waartoe we in staat zijn en ik denk dat dat gelukt is." Touré zelf zag het vanaf de zijkant aan en zei te hebben genoten. "Ik ben trots op mijn ploeggenoten. Dit is fantastisch!", tweette hij.

-
Zie jij Manchester City ver komen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
1
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
0
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties