Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zal het hele jaar een keuze tussen Dolberg en Huntelaar blijven'

Laatste update:

"Die kans is niet zo groot", vertelde Keizer op de persconferentie, twee dagen voor de thuiswedstrijd tegen de Domstedelingen. Amin Younes is weer 'honderd procent fit' en keert waarschijnlijk terug bij de eerste elf, zo gaf Keizer aan. Hij vertelde verder zich geen enkele zorgen te maken over de ontwikkeling van de negentienjarige Dolberg: "Natuurlijk komt hij terug, want het is een goede speler. Het is alleen het juiste moment kiezen om hem terug te brengen in de opstelling."

"Het zal het hele jaar waarschijnlijk een keuze tussen Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar blijven, want het zijn allebei goede spitsen. Dat vinden wij prima. Huntelaar gaat ook gewoon voor z'n kans. Hij wist van tevoren ook wel dat er afspraken gemaakt zijn toen hij binnen kwam. Hij is belangrijk geweest voor het team op het moment dat we hem nodig hadden. Dat is ook hoe hij het vak beleeft. Daar hebben alle jongens, en niet alleen Dolberg, wat aan", zo besloot Keizer.

Ajax won overigens 37 van de 47 thuisduels met FC Utrecht in de Eredivisie, maar van de laatste dertien wonnen de Amsterdammers er meer dan de helft niet. Desondanks zullen de Amsterdammers met meer vertrouwen toewerken naar de onderlinge confrontatie, want FC Utrecht heeft slechts één van de laatste zes competitieduels gewonnen en kreeg in die periode meer treffers tegen dan welke ploeg in het huidige Eredivisie-seizoen dan ook.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties