Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zal moeilijk worden voor Arsenal, maar Man United slaagde er ook in'

Laatste update:

Hartson trekt de vergelijking met Manchester United, dat vorige zomer bijna 200 miljoen euro uittrok aan nieuwe spelers nadat het zich niet wist te plaatsen voor het miljardenbal. "Het aantrekken van grote spelers moet deze zomer de hoogste prioriteit hebben voor Arsenal", zegt de voormalige aanvaller van de Londense club in gesprek met Sky Sports. "Natuurlijk is het moeilijk om grote namen aan te trekken wanneer je geen Champions League-voetbal te bieden hebt, maar Manchester United slaagde daar ook in."

Arsenal zal volgend seizoen in elk geval weer onder leiding van Arsène Wenger staan. De Fransman tekende recentelijk een nieuw, tweejarig contract. "Ik heb daar geen problemen mee", vervolgt Hartson. "Hij is een geweldige manager en een briljante man. Ik heb het geluk gehad met hem te mogen werken. Ik zou echter graag zien dat hij voor de grote namen gaat en dan heb ik het over de echte topspelers."

Doet Arsenal volgend seizoen mee om de Engelse landstitel?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties