Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zegt veel over zijn liefde voor Ajax dat hij de club wil helpen'

Laatste update:

"Daar moet Ajax wel een beetje in meegaan, vind ik. Aan de andere kant is het zo dat als je jonge spelers als Matthijs de Ligt of Frenkie de Jong beter kunt maken, zal dat ook weer veel geld opleveren. Dus misschien is het wel een win-winsituatie", legt de middenvelder, die tussen 2004 en 2008 zelf onderdeel uitmaakte van de hoofdmacht van Ajax, uit aan FOX Sports.

Blind is met zijn 28 jaar relatief 'jong' voor een terugkeer naar de Eredivisie, maar Maduro denkt dat dit juist veel over de motivatie van de verdediger annex controlerende middenvelder zegt: "Hij is nog Oranje-international, komt van Manchester United en dan zegt het veel over de liefde voor Ajax van Blind. Maar het is wel heel verrassend dat hij terugkeert en Ajax wil helpen."

Maduro zelf zit momenteel zonder club na zijn vertrek bij het Cypriotische Omonia Nicosia. De 33-jarige middenvelder weet niet precies wat de toekomst hem zal brengen, al denkt hij er nog niet aan om een punt achter zijn loopbaan, die hem verder langs onder meer Valencia, Sevilla en FC Groningen voerde, te zetten: "Nee, hoor. Dat nog niet. Jullie horen binnenkort wat ik ga doen."

Denk jij dat de rentree van Daley Blind op een succes zal uitdraaien?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
1
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
18
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties