Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zijn mooie clubs, maar ik wil alleen maar bij Real Madrid blijven'

Laatste update:

"Daarna speelde ik minder, een beslissing van de trainer. Maar ik ben tevreden over mijn spel in de wedstrijden die ik heb gespeeld." Lucas Silva, die Real Madrid veertien miljoen euro heeft gekost, kwam in totaal tot negen wedstrijden. In april kwam hij slechts 58 minuten binnen de lijnen; in mei niet één minuut. De Braziliaan is een van de kandidaten om deze zomer op huurbasis uit het Santiago Bernabéu te vertrekken. Op die manier kan Real Madrid ook eventueel een speler aantrekken die niet uit de EU afkomstig is.

Clubs als Fiorentina, Sevilla en FC Porto hebben volgens Marca interesse in het huren van Lucas Silva. "Het zijn mooie clubs, maar ik wil alleen maar bij Real Madrid blijven. Ik wil meer kansen op speeltijd, ik wil een plek in het eerste elftal veroveren en meer minuten maken dan afgelopen seizoen. Het is altijd fijn dat dergelijke clubs interesse tonen. Dat betekent dat ik in het verleden goed heb gespeeld of in mijn wedstrijden voor Real Madrid een goede indruk heb achtergelaten. Maar ik wil graag bij Real Madrid blijven."

Real Madrid moet Lucas Silva verhuren

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties