Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zijn niet de mooiste tijden voor mij bij PSV, maar ik werk keihard'

Laatste update:

De deal tussen Bordeaux en PSV was bijna afgerond, tot naar verluidt een grootaandeelhouder zijn veto uitsprak en de transfer dwarsboomde. "Voor mij is het afgesloten en ga ik hier weer vol tegenaan", zegt De Jong in gesprek met Voetbal Inside. "Het is niet zo makkelijk, maar het is het enige dat je kan doen. Er zijn zeker momenten geweest dat ik er heel erg van baalde, nu nog steeds."

"Ik weet ook wat ik hier bij PSV heb. Het zijn niet de mooiste tijden voor mij, maar ik werk keihard. Ik moet dit zo snel mogelijk vergeten en weer doorgaan." De Jong zegt dat hij het naar zijn zin heeft bij de Eindhovenaren, ondanks zijn reserverol. "Ik heb het altijd fijn gehad hier. Alle mensen om me heen hebben me gesteund en geholpen en dat is heel fijn. PSV is ook een heel mooie club, dat moeten we niet vergeten."

Luuk de Jong maakt het seizoen af bij PSV

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
54
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties