Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zit in hun koppies dat de KNVB Feyenoord als kampioen wil'

Laatste update:

Ajax-directeur Edwin van der Sar reageerde op twitter al cynisch op de uitlatingen van de KNVB-top. "Wat ik ervan vind? Onnodig", zegt hij donderdag in De Telegraaf. "Mij wordt ook over van alles en nog wat mijn mening gevraagd. Maar over sommige zaken moet je je niet uitlaten. Of je bespreekt het intern met betrokkenen, zoals toen de KNVB naar onze mening vroeg na het vertrek van Danny Blind."

Ook Sjaak Swart vindt het onbegrijpelijk dat personen met een hoge rang binnen de KNVB zich op een dergelijke manier uitlaten. "Ik vind het raar dat De Jong, Van Breukelen en Van Praag dit zeggen", aldus Mister Ajax in de krant. "Willem van Hanegem en Jan Boskamp zijn voor Feyenoord, ik ben voor Ajax. Wij zijn clubmensen en móeten een voorkeur hebben. De KNVB kiest partij voor Feyenoord, maar die bestuurders horen toch neutraal te zijn?"

Edwin van der Sar is niet zo blij met de uitlatingen van Hans van Breukelen... #ajax #feyenoord #eredivisie #shotsfired

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Swart vraagt zich niet meer af of de zogenaamde 'hoop vanuit Zeist' een rol zal spelen in de titelstrijd. "Zal beïnvloeden? Dat is al lang gebeurd, man", klinkt het. "Tonny Vilhena moest zondag bij PEC Zwolle rood hebben voor die overtreding bij de zijlijn! En als Kevin Blom dat niet aandurft, moet hij minimaal geel geven. Vilhena staat op scherp en was dan geschorst geweest. Toch een lastig wedstrijdje, hoor, Utrecht-thuis, zonder Vilhena. En twee minuten later maakte hij weer een overtreding die geel waard was. Maar Blom deed weer niks, hè? Het zit in de koppies van de scheidsrechters dat de KNVB, hun werkgever, Feyenoord als kampioen wil."

Ook Jacques Brinkman, oud-hockeyer, doet vanuit zijn oogpunt een duit in het zakje. "Zo openlijk je voorkeur uitspreken als sportbestuurder is in de hockeywereld ondenkbaar. Natuurlijk kun je zeggen dat het ook maar mensen zijn, maar wel mensen die hun rol moeten kennen. Je neutraliteit en onafhankelijk zélf ter discussie stellen, is wel het domste dat je kunt doen. Ik denk dat dit een van de symptomen is waarom er op dit moment zo veel weerstand tegen de KNVB is. Prinses Beatrix zegt toch ook niet op welke politieke partij ze stemt?"

Bestuurders van de KNVB moeten hun voorkeur in de titelrace voor zich houden

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
0
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties