Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou een achterlijke beslissing zijn om Barcelona te verlaten'

Laatste update:

Vidal, enkelvoudig international, is echter niet van plan om Barcelona te verlaten, zo vertelde hij na het duel met Mönchengladbach aan het journaille: "Ik wil niet vertrekken bij Barcelona. Het zou een achterlijke beslissing zijn om de beste club van de wereld te verlaten. Het is uiteindelijk de club die beslist, maar ik heb hier nog een contract."

Vidal bestreed ook nog dat hij problemen heeft met trainer Luis Enrique: "Ik heb nooit problemen gehad met de coach. Ik moet gewoon hard blijven werken en mijn kansen pakken. De trainer beslist uiteindelijk. Als ik niet speel, dan komt dat waarschijnlijk doordat ik iets mis. Het is ook altijd moeilijk om je absolute top te halen."

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties