Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou een eer zijn voor Donny van de Beek om hem als trainer te hebben'

Laatste update:

"Momenteel is Donny alleen bezig met Ajax en het winnen van prijzen", voegt de zakelijk adviseur daar als kanttekening aan toe. "Maar het mag duidelijk zijn dat we na afloop van dit seizoen gaan praten over zijn nabije toekomst op voetbalgebied." Witschge is ook de zaakwaarnemer van Atalanta-verdediger Hans Hateboer en kent dus zijn weg in het Italiaanse voetbal.

"Er zijn maar weinig clubs die hem kunnen betalen", zegt Witschge over de eveneens aan Paris Saint-Germain gelinkte Ajax-speler. "De eventuele interesse van Napoli kan ik echter bevestigen noch ontkennen. Iedereen weet hoe Ancelotti te werk gaat en het zou een eer zijn voor Donny om hem als trainer te hebben. Hoe dan ook, over zijn toekomst praten we pas als dit seizoen afgelopen is."

Van de Beek heeft met zijn doelpunten in de uitwedstrijden tegen Juventus (1-2) en Tottenham Hotspur (0-1) een belangrijk aandeel in het succes van Ajax in het miljardenbal. Zijn contract in Amsterdam loopt tot medio 2022, maar een tussentijdse transfer lijkt onvermijdelijk. Het Franse Canal+ wist eerder deze week te melden dat Ajax minimaal vijftig miljoen euro wenst te ontvangen voor Van de Beek.

Zie jij Donny van de Beek naar Napoli verkassen?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
12
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
14
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties