Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou een schandaal zijn als Ronaldo dit jaar de Ballon d'Or niet wint'

Laatste update:

Ronaldo werd twee keer eerder gekozen tot beste speler van de wereld en hoopt zijn hattrick dit jaar compleet te kunnen maken. "Het verschil tussen de beste speler van de wereld en de rest is nog nooit zo groot geweest als in dit jaar", meent Pepe, die bij zowel de Portugese ploeg als bij Real Madrid met Ronaldo samenspeelt. "Dus het zou echt een schandaal zijn als de Ballon d'Or niet naar Ronaldo gaat. Hij is de enige speler die deze prijs verdient."

"Dit jaar brak hij een haast onmogelijk record, met zeventien doelpunten in de Champions League", vervolgt Pepe. "En drie maanden in het nieuwe seizoen heeft hij alweer 23 keer gescoord. Wat moet je nog meer doen? Hij is nu al de beste speler aller tijden en ik herhaal: het zou een schandaal zijn als hij de Ballon d'Or niet zou krijgen. Ik denk dat een andere speler zich dood zal schamen als hij opeens deze prijs wint, want hij weet best dat hij lang niet zoveel heeft gepresteerd als Ronaldo."

Cristiano Ronaldo verdient de Ballon d'Or

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
29
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties