Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou erg zijn als de club degradeert, het is heel Limburg'

Laatste update:

Half december stuurde de club Ruud Brood weg als hoofdtrainer: Roda JC stond op dat moment veertiende en had net met 4-3 verloren van NEC. In de winterstop kozen de Limburgers ervoor Jon Dahl Tomasson aan te stellen, maar onder hem is het eigenlijk alleen maar slechter gegaan. Roda JC begon met een remise tegen sc Heerenveen en versloeg twee duels later FC Utrecht, maar de balans is bepaald niet goed.

Onder Tomasson werden acht wedstrijden verloren en zeven punten gehaald uit in totaal elf wedstrijden: bovendien schakelde AZ de club uit in het bekertoernooi. Brood, de voorganger van Tomasson, ziet het met lede ogen aan. "Ik vind het voor iedereen vervelend die Roda een warm hart toedraagt. Roda hoort gewoon in de Eredivisie", zegt hij in een interview met de NOS, drie dagen voor het thuisduel met RKC Waalwijk.

"Het zou erg zijn als de club degradeert. Het is heel Limburg. Roda is de enige Eredivisieclub in die regio. Al 41 jaar op dat niveau. Het zou dus heel erg zijn en dan hebben we het nog niet eens over de financiën", weet ook Brood. Officieel is hij overigens niet ontslagen, zegt hij. "Ik heb nog een contract. Maar het voelt wel als een ontslag, want ik heb geen club." Brood had beter willen en kunnen presteren met Roda JC, betoogt hij. Toen hij van zijn taken werd ontheven zat de club slechts in een mindere fase, vindt hij.

Denk jij dat Roda JC degradeert uit de Eredivisie?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
35
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties