Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou Erik ten Hag ook bij Feyenoord niet lukken'

Laatste update:

"Hij heeft niet de uitstraling om voor een topclub te werken. Het zou hem in Rotterdam ook niet lukken", verwijst de presentator van Ziggo Sport naar Erik ten Hag. "Hij heeft niets overgenomen van de filosofie van Ajax: aanvallend voetballen, dominant zijn, met pressie spelen. Hij heeft het over passes en achterin minder kwetsbaar zijn."

Meer: ‘Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...’

Aad de Mos sluit zich bij de woorden van Van Gelder aan en constateert dat Ten Hag te weinig 'flair' heeft voor Ajax: "Je moet laten zien dat je de echte baas bent. Ik heb nu al het idee dat de spelers de baas zijn. De lichaamshouding van meneer Lasse Schöne, Hakim Ziyech en vooral Joël Veltman. Daar erger ik me kapot aan."

Ajax kijkt tegen een achterstand van tien punten aan op PSV en lijkt het kampioenschap wel te kunnen vergeten. De runner-up pakte dit seizoen overigens gemiddeld 2,3 punten voor de winterstop, tegenover 2,1 sinds de komst van Ten Hag. Daarnaast incasseerde Ajax voor de tweede keer dit seizoen minimaal drie treffers in een competitieduel; de laatste keer dat dat Ajax overkwam, was in het seizoen 2013/14.

-
Ben jij het met Jack van Gelder eens?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
12
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
3
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
4
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
12
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
27
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties