Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou geweldig zijn als ik net als Giggs tot mijn veertigste voetbal'

Laatste update:

"Waarom niet? Ik ben 29 jaar en hopelijk kan ik nog enkele jaren voetballen. Het zou geweldig zijn als ik net als Ryan Giggs tot mijn veertigste voetbal. Maar dat is nog ver weg, elf jaar...", aldus Mata in gesprek met ESPN. De 41-voudig international geeft aan dat hij gelukkig is bij United: "De club is gigantisch en de aanhang was altijd al gigantisch."

"Ik voel me al sinds het begin thuis in de stad. Nu breekt alweer mijn vierde jaar in Manchester aan. Je weet nooit wat er in het voetbal en in het leven kan gebeuren. Maar nu voel ik me gelukkig hier en ik heb er geen problemen mee om hier nog een tijdje te zitten", vervolgt de ex-speler van onder meer Valencia, die niet uitsluit dat hij in de toekomst aan de slag gaat als trainer.

"Als je me een paar jaar geleden had gevraagd of ik manager wilde worden, dan had ik 'nee' gezegd. Ik denk dat iedere voetballer na twintig jaar profvoetbal als eerst denkt aan relaxen. Eerst een jaar of twee andere dingen doen in het leven. Maar op het moment, met alles meegenomen, zou ik niet bij voorbaat een rol als manager weigeren. Ik weet het gewoon nog niet."

Zie jij in Juan Mata een goede trainer?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
10
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
58
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties