Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou kunnen dat ik een jaar blijf, het zou kunnen dat ik wegga bij Ajax'

Laatste update:

De 27-jarige aanvoerder van Ajax heeft een contract tot medio 2020. Hij was deze maand mee op trainingskamp in Florida en bereidde zich vrijdag met de selectie voor op de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. "Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en dan ik zie ik in de zomer wel wat ik ga doen", wordt Veltman geciteerd door De Telegraaf. Hij verwacht dat hij tegen die tijd in gesprek gaat met de clubleiding.

"Het zou kunnen dat ik nog een jaar blijf, het zou kunnen dat ik eventueel wegga. Dat weet ik niet", vervolgt Veltman, die tegenover RTL Nieuws toevoegt dat hij, samen met de andere wisselspelers, ervoor wil zorgen dat de basisspelers het 'zo moeilijk mogelijk' krijgen. Hij heeft bovendien met trainer Erik ten Hag besproken op welke positie hij zich het beste kan richten; Veltman kan centraal in de verdediging en als rechtsback spelen.

Volgens Ten Hag moet Veltman zich richten op beide posities. "Dat wist ik ook wel een beetje, maar het is wel lekker om die bevestiging nog even te krijgen", aldus de negentienvoudig international van Oranje. Eerder erkende Vetlman al dat hij achteraan aansluit en 'derde of vierde keus' zal zijn. Ajax nam weliswaar afscheid van rechtsback Luis Orejuela en centrumverdediger Maximilian Wöber, maar voegde deze maand Lisandro Magallán toe aan de spelersgroep.

Denk je dat Joël Veltman bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties