Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou leuk zijn om op het WK bij Oranje in de groep te komen'

Laatste update:

Oranje staat er niet goed voor in de kwalificatiereeks, maar Van Marwijk duimt voor de mannen van bondscoach Dick Advocaat: "Het zou wel heel leuk zijn als Nederland het nog gaat halen en we met Saudi-Arabië bij Oranje in de groep terecht zouden komen. Daar hoop ik op." Van Marwijk haalde zelf met Oranje de WK-finale van 2010.

Saudi-Arabië nam in 2006 voor het laatst deel aan het WK en de blijdschap bij De Woestijnvossen was na de overwinning op Japan dan ook groot. "Het feest op het veld en in de kleedkamer met de spelers was schitterend", aldus Van Marwijk. "Daarna wil je ook weer naar huis, want het zijn zware weken geweest."

De 65-jarige Van Marwijk erkent dat weinigen hadden verwacht dat Saudi-Arabië zich zou kwalificeren: de bond heeft zelfs nog niet naar trainingslocaties en hotels gekeken in Rusland. "Niemand had hierop gerekend. Zeker twee jaar geleden niet toen we aan deze klus begonnen (…) Ik ga niet roepen dat we wereldkampioen worden, maar we gaan wel voor het hoogst haalbare. Gezien de kwaliteiten die we hebben, zouden we best wel eens voor een stuntje kunnen zorgen", voegt hij eraan toe in het Algemeen Dagblad.

-
Had jij verwacht dat Saudi-Arabië zich zou kwalificeren?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
4
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
15
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties