Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou mooi zijn als we Pieters kunnen huren, maar dat zal moeilijk worden'

Laatste update:

"Erik Pieters. Ik weet dat hij goed presteert bij Stoke City. Het zou mooi zijn wanneer we Pieters kunnen huren, maar dat zal heel moeilijk worden. Er zal toch wel iets moeten gebeuren, maar dat zal PSV ook wel weten, want achterin is het allemaal zeer matig", zegt de oud-aanvaller tegenover Omroep Brabant. Broer Willy vond PSV op bezoek bij Heracles Almelo goed spelen in de eerste helft, maar zag de Eindhovenaren in het tweede bedrijf een stuk matiger voor de dag komen.

"Ik maak me de meeste zorgen over de positie links achterin. Het leek wel alsof Joshua Brenet er gisteren helemaal niet stond. Dat gaat ons punten kosten. Als je zag hoe matig er verdedigd wordt. Ik hoop dat we op die linksbackpositie iemand van niveau kunnen krijgen, want zo'n speler ontbreekt daar op dit moment", stelt Willy van de Kerkhof, die Luuk de Jong uiteindelijk in de slotseconde het beslissende doelpunt zag maken. Hij sprong een gat in de lucht.

"Een ontploffing. Geweldig. En dat dit ons op het laatste moment weer is gelukt, geeft aan dat we echt kampioen kunnen worden. De vijf punten voorsprong op Ajax blijven immers intact na een overigens heerlijke eerste helft", vertelt hij. Tweelingbroer René beaamt dat PSV dit seizoen geregeld het geluk aan zijn zijde heeft. "Daar begint het inderdaad op te lijken, maar 'Lucky PSV'? Waarom niet?!"

Vind jij dat PSV nog een linksback moet halen in januari?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
5
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties