Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou mooi zijn om Cristiano Ronaldo nog een keer uit te schakelen'

Laatste update:

Na een 1-1 gelijkspel na negentig minuten spelen, moest de winnaar voortkomen uit een verlenging. Door een eigen doelpunt van Kyle Walker en een treffer van invaller Quincy Promes won het team van bondscoach Ronald Koeman met 3-1. "We zijn een team dat er staat voor elkaar en nooit opgeeft. Ik denk dat we veel kwaliteit hebben geleverd op het veld vandaag", aldus Blind in gesprek met Voetbal International. "We hebben goed voetbal laten zien en veel mogelijkheden gehad. In sommige gevallen hadden we het beter moeten uitspelen. Maar dit is een heel goede prestatie en ik denk dat dit aangeeft dat we in ieder geval voor niemand bang hoeven te zijn."

Onder leiding van Koeman lijkt Oranje grote stappen te hebben gemaakt. Het Nederlands elftal oogt als een hecht team en Blind kan dat beamen. "Het maakt niet uit welke spelers het veld in komen, het gevoel is goed bij iedereen en dat stralen we uit. En dat is ook echt zo", vertelt de Ajacied, die honderdtwintig minuten meespeelde tegen the Three Lions. "Het is geen poppenkast hoe we ons naar de buitenwereld opstellen. Ik denk dat dat de grote kracht is van dit elftal."

Zondagavond wacht in het Estádio do Dragão in Porto de confrontatie met het Portugal van Ronaldo. "Het zou mooi zijn om Ronaldo nog een keer uit te schakelen", aldus Blind, die Ronaldo met Ajax het afgelopen Champions League-seizoen tegenkwam. "Het is in ieder geval leuk. Het stadion zal vol zijn, weer een mooie ambiance. We zullen er alles aan doen om die prijs binnen te halen, want zoveel kansen krijg je niet om met je land een prijs te winnen."

-
Wie wint de Nations League?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties