Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het zou veel voor me betekenen als ik en Memphis weer bij elkaar komen'

Laatste update:

"Met Brands heb ik niet gesproken. Ik ben gefocust op de Copa América met mijn land. We zullen zien wat de toekomst in petto heeft. Ik heb nog een contract bij Atlético, dus op dit moment ligt mijn toekomst daar", zegt Arias in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger zou wel weer graag met Memphis Depay in een ploeg spelen, zo geeft de vleugelverdediger aan.

De aanvaller van Olympique Lyon sprak in zijn boek over zijn bijzondere relatie met Arias. Depay is bijvoorbeeld de peetvader van het zoontje van de Colombiaan. "Ik spreek Memphis erg veel. Hij vraagt altijd naar mijn zoontje. Ik kon niet bij de boekpresentatie zijn en ik heb het boek nog niet gelezen, maar ik heb de verhalen erover gehoord."

"Het zou leuk zijn om nog eens met Memphis samen te spelen. Het zou veel voor me betekenen als we weer bij elkaar komen. We moeten afwachten of dat gebeurt", aldus Arias, die vertelt dat Depay hem hielp om te acclimatiseren in Nederland. "We zijn twee verschillende personen, maar de connectie was meteen goed. Onze relatie is heel sterk."

"Memphis is een belangrijk persoon voor mij, een van mijn beste vrienden. Hij kwam altijd bij mij en mijn vrouw eten. Dan bestelden we pizza's of aten we kip", vervolgt Arias, die warme herinneringen koestert aan zijn tijd in Eindhoven. "Ik heb er vijf jaar gespeeld en succes gehad, titels gewonnen. Ik kon groeien als speler en daar ben ik de club en de fans dankbaar voor. Ik kijk de wedstrijden van PSV altijd op tv en support mijn oude ploeg."

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
32
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
5
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
11
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties