Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heurelho Gomes schrikt van slechte statistiek PSV: 'Mijn hemel, echt waar?'

Laatste update:

De oud-doelman schrikt in gesprek met het Eindhovens Dagblad van de matige statistiek, maar heeft er desondanks vertrouwen in dat PSV woensdagavond een einde kan maken aan de negatieve reeks

"Mijn hemel, is dat echt waar?", reageert Gomes, wanneer hij geconfronteerd wordt met het voor PSV pijnlijke feitje. "Hoe is het toch mogelijk dat dit zo'n grote Europese club als PSV is overkomen?", vraagt de Braziliaan zich af. Op 27 november 2007 won PSV op bezoek bij CSKA Moskou met 0-1 door een doelpunt van Jefferson Farfán.

Gezien het feit dat PSV drie punten meer heeft dan Sevilla én een beter onderling resultaat heeft dan RC Lens, kan het zich woensdag al plaatsen voor de achtste finales. Daarvoor moet het winnen in Sevilla en moet Arsenal later op de avond afrekenen met Lens.

"Overwintering in de Champions League hoort bij PSV", vindt Gomes. "Maar winnen in Spanje? Daar is de competitie zo sterk. In onze jaren was een uitwedstrijd winnen echt geen unicum. Daarvoor heb je voldoende volwassenheid en ook gewoon Champions League-ervaring in je elftal nodig. Dat hadden we in die tijd. Ik zie nu weer dat PSV een beetje die kant op is gegaan. Ze hebben dit seizoen echt goed ingekocht."

Gomes draagt de Eindhovense club nog altijd in zijn hart. "Ze doen het momenteel geweldig en ik heb de wedstrijd tegen Ajax bijvoorbeeld live gezien. Gewoon een mooie overwinning, met een grootse Lozano. Als je hem in vorm hebt, kun je Sevilla ook pijn doen. Maar PSV heeft meer sterke punten, want Luuk de Jong is ook op alle niveaus nog sterk."

De Braziliaanse oud-doelman speelde tussen 2004 en 2008 in totaal 181 officiële duels voor PSV en werd in die periode vier keer landskampioen van Nederland. Gomes, die uit de jeugdopleiding van Cruzeiro kwam, speelde na PSV nog voor Tottenham Hotspur, TSG Hoffenheim (huur) en Watford.

Champions League
Sevilla
2 - 3
PSV

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
1
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
59
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
10
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties