Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hevige discussie in kleedkamer van PSG: ploeggenoten voorkomen klappen'

Laatste update:

Donnarumma nam in zijn eigen strafschopgebied te veel tijd en werd onder druk gezet door Benzema, waarna hij de bal inleverde bij Vinícíus Júnior. De Braziliaan leverde het leer weer af bij Benzema, die de stand gelijktrok. Na de gelijkmaker liep Real Madrid door de tweede en derde treffer van de avond van Benzema uit naar een 3-1 overwinning, wat voldoende was om de 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd weg te poetsen. Klaarblijkelijk nam Neymar Donnarumma de gelijkmaker kwalijk, want de Braziliaanse aanvaller zou hem in de kleedkamer daarop hebben aangesproken.

De Italiaanse doelman reageerde door op zijn beurt Neymar aan te pakken voor zijn rol bij de 2-1 van Real Madrid. Balverlies van Neymar leidde uiteindelijk de tweede treffer van Benzema in. Marca schrijft dat de discussie vervolgens 'escaleerde' en dat er 'bijna klappen vielen', iets dat kon worden voorkomen doordat andere spelers van PSG tussenbeide kwamen.

De Franse pers pakt vooral Donnarumma hard aan. Er wordt eensgezind gesproken van een 'blunder' en 'kapitale fout', waardoor zijn optreden overal met een 2 wordt beoordeeld. Neymar komt er over het algemeen niet veel beter van af. "Hij rende veel rond in de eerste helft en dat eiste na rust zijn tol", schrijft Le Parisien, dat hem een 3,5 geeft. "Neymar miste snelheid en leverde daardoor te veel ballen in bij Real Madrid. Ondanks een goed begin was dit een heel, heel mager optreden."

L'Équipe deelt een 4 uit, terwijl So Foot tot een 3 komt. "Neymar in Bernabéu was alsof Harrison Ford weer een leren jack aantrok en een hoed opdeed voor Indiana Jones 5. Het brengt goede herinneringen terug, maar uiteindelijk kom je tot de conclusie dat ze na het derde deel al hadden moeten stoppen", stelt So Foot. Eurosport beoordeelt Neymar met een 5.

"Hij verloor te veel ballen op het moment dat Real Madrid wakker werd en leidde daarmee het tweede doelpunt in. Tot dan had hij zijn rol vervuld met zijn assist op Mbappé, maar daarna moest hij vooral verdedigend werk doen en verloor hij veel duels. Te veel voor een speler met zijn kwaliteiten", concludeert Eurosport. Foot Mercato komt met een 5,5 nog wel tot een krappe voldoende. "Na rust verdween hij volledig uit de wedstrijd."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties