Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heynckes sneert naar Dortmund: 'Zover zal het bij Bayern nooit komen'

Laatste update:

"Robert wordt in de zomer dertig en heeft nog een contract tot medio 2021. Een voetballeven is kort, er worden onredelijk dingen gedaan", zegt Heynckes in gesprek met BILD. Hij verwacht niet dat de Poolse spits een vertrek zal forceren, zoals Pierre-Emerick Aubameyang en Ousmane Dembélé bij Borussia Dortmund deden. "Zover zal het bij Bayern nooit komen. Het is voor de buitenstaanders duidelijk dat Bayern zoiets niet toestaat."

"Bayern is een absolute topclub, die fantastisch geleid wordt. Alles verloopt in een goede sfeer en ik kan me dus ook niet voorstellen dat er zich hier een situatie zoals met Aubameyang en Dembélé voordoet", vervolgt de oefenmeester. Volgens BILD heeft Bayern München met Girondins de Bordeaux contact opgenomen over Malcom, die naar verluidt zestig miljoen euro moet kosten.

"Ik ken de speler niet zo goed. Maar hij is zeker in het zicht bij onze scouts, waar Hasan Salihamidzic de leiding over heeft. Hij heeft hele duidelijke ideeën, weet precies wat voor spelers hij wil hebben en heeft spelers van wereldklasse in zijn hoofd", concludeert Heynckes. Onder zijn bewind is James Rodríguez opgebloeid bij Bayern. "Toen ik kwam, was hij geïsoleerd. Er was nauwelijks communicatie met hem. Nu demonstreert hij zijn enorme potentie. Hij doet bepaalde dingen op intuïtie die anderen niet kunnen."

Denk jij dat Robert Lewandowski volgend seizoen nog bij Bayern München speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
3
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties