Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink: 'Als ze aankloppen luister ik, maar in principe is het nee'

Laatste update:

Hiddink weet nog niet wat de toekomst zal brengen. De wereldburger uit Varsseveld is inmiddels 69 jaar en het is niet te zeggen wat hij nog voor ambities heeft. In een ver verleden werkte hij voor Valencia en bij die club heeft men de positie van hoofdcoach nog niet ingevuld voor volgend seizoen. Sinds het congé van Gary Neville staat Pako Ayestarán op interim-basis voor de groep en hij doet het heel goed met los Che.

Er gaan stemmen op om Ayestarán de baan permanent in handen te geven, maar een Engelse verslaggever wilde van Hiddink weten of hij soms te porren is voor een terugkeer. "Ik ben niet op zoek", reageerde de Nederlander. "Als ze aankloppen luister ik, maar in principe is het nee. Ik ben nog niet te oud, maar om nog een baan voor drie tot vier jaar aan te pakken... dan ben ik bijna 75 jaar", rekent Hiddink voor. "Het is tijd voor rustiger vaarwater en wat consultancy-taken hier en daar."

Hiddink zal sowieso een adviesrol blijven vervullen voor Chelsea, ook als Antonio Conte straks het roer van hem overneemt. "Ik ga doen wat ik heel leuk vind: coaches aanmoedigen om hun spelers het beste te laten presteren. Ik zal geen officiële rol vervullen bij Chelsea. Ik ben adviseur van een bedrijf dat innovatief is in trainingsmethoden en accommodaties voor jonge spelers en opleiders. Ga ik Chelsea missen? Ja, tuurlijk. Ik ga iedere dag met een glimlach naar Cobham."

Denk jij dat Chelsea de laatste klus van Guus Hiddink als hoofdtrainer is?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties