Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink blijft vaag over toekomst: 'Ik ben alleen bezig met vandaag'

Laatste update:

"Ik sta onder contract bij de KNVB. Daar heb ik niets aan toe te voegen", sprak Hiddink. Toen de verslaggever hem om een verdere uitleg vroeg, reageerde de keuzeheer enigszins geïrriteerd: "Ik ben alleen bezig met vandaag. Jullie, de media, zijn al weken aan het speculeren. Die verhalen zijn niet alleen door mij gecreëerd."

"Ik ben alleen bezig met vandaag en de wedstrijd. Waarom zou ik alles op tafel leggen?", besloot Hiddink, die bij de bond nog een contract heeft tot de zomer van 2016. Na het EK van Frankrijk neemt zijn huidige assistent Danny Blind het stokje over. De volgende interland van Oranje staat overigens voor 28 maart (Turkije, thuis) gepland.

Gewoon vasthouden met elkaar
Arjen Robben zei niet bewust bezig te zijn geweest bij een eventueel vertrek van Hiddink. "Het was gewoon een wedstrijd en meer moeten we er niet van maken", zei hij tegen Sport1. "Iedereen merkte wel dat het moest gebeuren. Het was een goede overwinning, maar meer moeten we er niet van maken." Of Hiddink daadwerkelijk aanblijft, is maar de vraag. Robben: "Ik weet het niet, dat moet ik je heel eerlijk zeggen. Het is moeilijk dat in te schatten, ik kan niet in zijn hoofd kijken. Voor mij kan het beide kanten op."

Robin van Persie ziet geen reden voor de ervaren trainer om op te stappen. "Ik zou niet weten waarom hij dat zou moeten doen. We moeten dit goede gevoel gewoon vasthouden met elkaar. De serie voor volgend jaar is goed ingezet."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
6 - 0
Letland
Denk jij dat Guus Hiddink tegen Turkije nog de bondscoach van Oranje is?

Meer nieuws

Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
30
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
29
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties