Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink enthousiast: 'Ook Oranje is gebaat bij de stappen die hij maakt'

Laatste update:

De voormalige bondscoach zag hoe De Vrij bij Feyenoord soms nog wat 'naïef' op het veld stond en geeft aan dat vooral zijn defensieve kwaliteiten zijn gegroeid in Rome: "Stefan kan een bal over vijftig meter wegleggen, zoals vroeger Rinus Israel en Ronald Koeman dat konden. Maar in Italië is dat soort vaardigheden voor de bühne. Dat beseft Stefan en daar past hij zijn spel op aan. Hij is een internationale verdediger geworden", legt hij uit aan Voetbal International.

Hiddink noemt het niet alleen voor Inter goed nieuws dat De Vrij zich de afgelopen seizoenen flink ontwikkeld heeft: "Ook het Nederlands elftal is gebaat bij de stappen die hij maakt. Naast De Vrij is ook Virgil van Dijk de laatste jaren gegroeid tot een verdediger van internationale klasse."

De 71-jarige trainer, die zelf twee keer aan het roer stond bij Oranje en verder als bondscoach van Zuid-Korea, Australië, Rusland en Turkije werkzaam was, hoopt dat Ronald Koeman hier in de komende tijd de vruchten van kan plukken: "Dat betekent dat Oranje achterin nu een heel mooi fundament heeft liggen, waarop nog jarenlang kan worden gebouwd."

Denk jij dat Stefan de Vrij een goede stap zet met zijn transfer naar Internazionale?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties