Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-ploeggenoot pakt Robinho en Dani Alves aan: 'Als het mijn dochter was...'

Laatste update:

"Ik heb een dochter van vijftien jaar", begint de 40-jarige Melo zijn verhaal tegenover Globo Esporte. "Als ze dat bij mijn dochter hadden gedaan, denk ik niet dat ik hier zou zijn om dit interview te geven."

"Ik geloof dat we andere mensen moeten respecteren. We moeten vrouwen respecteren, we moeten mannen respecteren... Zij moeten boeten voor wat ze hebben gedaan, heel simpel. En laat het als les dienen, zodat anderen het niet doen. Dit is heel ernstig."

Melo, die nog altijd actief is bij Fluminense in de Braziliaanse Série A, speelde tussen 2009 en 2010 22 interlands voor Brazilië. In die tijd was hij ploeggenoot van zowel Robinho als Dani Alves.

Op 22 februari jongstleden werd Alves schuldig bevonden aan het verkrachten van een vrouw in een toilet van een nachtclub in Barcelona eind december 2022. De Catalaanse rechtbank oordeelde dat Alves voor vier jaar en zes maanden achter tralies moet zitten, nadat het Spaanse Openbaar Ministerie een gevangenisstraf van negen jaar en een schadevergoeding had geëist.

Alves werd maandag op borgtocht vrijgelaten uit de gevangenis in Barcelona. De voormalig rechtsback kreeg de borgsom van één miljoen euro bij elkaar en mag daardoor het hoger beroep tegen zijn veroordeling in vrijheid afwachten. Dinsdag, de dag na zijn vrijlating, vierde Alves de verjaardag van zijn vader in een restaurant in Barcelona, waarna het feest met enkele vrienden werd voortgezet in de villa van de momenteel clubloze voetballer.

Vorige week werd bekend dat ook Robinho de cel in moet. Dat besloot het Braziliaanse gerechtshof nadat de honderdvoudig international van de Goddelijke Kanaries in 2017 al in Italië werd veroordeeld voor groepsverkrachting. Destijds was uitlevering vanuit Brazilië naar Europa niet mogelijk vanwege de wetgeving.

In Robinho's geboorteland heeft men nu besloten dat de oud-prof alsnog achter slot en grendel gaat. Dat gebeurde op verzoek van het Italiaans gerechtshof. Net als Alves gaat ook Robinho in beroep tegen de uitspraak.

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
48
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
8
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties