Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen

Laatste update:

Strootman speelde zondagavond met Genoa tegen AS Roma (1-0 nederlaag) en na afloop sprak de linkspoot met Daniele De Rossi, met wie hij jarenlang samenspeelde bij de Romeinen. De trainer van de thuisploeg zei dat Strootman naar de Curva Sud moest gaan, de plek waar de fanatieke aanhang zit.

De harde kern van Roma liet blijken Strootman allesbehalve vergeten te zijn. De spelmaker speelde tussen 2013 en 2018 immers 131 wedstrijden voor de Italianen. Strootman vertelt dat zijn ontvangst in Stadio Olimpico hem goed deed. "Misschien was die ronde een beetje overdreven, maar ik werd er emotioneel van om gedag te zeggen tegen de fans die me altijd hebben gesteund."

"Voor mij als Nederlander was dat extra bijzonder." Strootman vertelt dat zijn broer zondag speciaal naar Rome was gevlogen om bij de wedstrijd te kunnen zijn. "Ik kon toen ik hier speelde niet altijd mijn beste beentje voorzetten door blessures, maar de fans hebben mij altijd gesteund."

"Ik krijg nog altijd berichten en mis Roma nog steeds. Het waren de beste jaren van mijn carrière. De afgelopen seizoenen was ik een kapotte wasmachine, maar ik probeer altijd alles te geven." Strootman weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Het contract van de in Ridderkerk geboren spelverdeler loopt eind volgende maand af.

Vorig jaar was Strootman nog in beeld bij Sparta Rotterdam, maar besloot hij om bij Genoa te blijven. Nu hangt hij zijn voetbalschoenen misschien wel aan de wilgen. "Als je steeds minder wedstrijden speelt en je niveau een beetje daalt, dan is wat je in de kleedkamer zegt ook minder waard. Ik moet meer en meer geven om me niet slecht te voelen en om top te blijven."

Strootman vertelt dat hij in de zomer een beslissing gaat nemen over zijn toekomst als profvoetballer. "Als ik een bepaald niveau niet meer kan halen, dan stop ik misschien wel." De linkspoot, die in 2013 voor 17,5 miljoen euro van PSV naar Roma vertrok, speelde ook nog bij Olympique Marseille en Cagliari. Dit seizoen kwam hij tot 28 wedstrijden in dienst van Genoa.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
26
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties