Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink had opties te over: 'Ik kon en kan daar trainer worden'

Laatste update:

"Er waren en er zijn heel veel mogelijkheden om trainer te worden in China, waar ik wat contacten heb. Maar dat is nu niet aan de orde. Wat ik dan liever zou doen, is daar helpen bij de verbetering van het jeugdvoetbal. Chinese trainers opleiden, bijvoorbeeld", aldus de zeventigjarige Hiddink, die sinds zijn vertrek bij Chelsea zonder werkgever zit.

De voormalig bondscoach van onder meer het Nederlands elftal voegt eraan toe dat hij weer zin heeft om ergens aan de slag te gaan, maar dat hij niet zo snel meer een contract voor een jaar of drie zal tekenen. Hij ziet het wel zitten om bijvoorbeeld ergens tijdelijk coach te zijn, zoals in het vorige voetbaljaar bij Chelsea.

Zou Guus Hiddink een geschikte bondscoach voor China zijn, denk je?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
136

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties