Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink heeft Pieters en Van Dijk vrijdag niet nodig

Laatste update:

Voor Van Dijk betekent het nieuws dat hij opnieuw moet wachten op zijn officiële debuut in het Nederlands elftal. De stopper van Celtic behoorde in september al tot de groep, maar werd ook toen niet gebruikt door Hiddink. Pieters speelde eerder al achttien interlands, maar de laatste jaren was hij, mede door blessureleed, vaak niet van de partij.

Oranje werkte donderdag op de training wel gewoon met 25 fitte spelers toe naar de confrontatie met de Kazakken. Ibrahim Afellay trainde mee met de basisploeg als rechtshalf en hij lijkt zich op te kunnen maken voor interland nummer 45. Nederland wil zich in eigen huis revancheren voor de nederlaag bij Tsjechië (2-1) van vorige maand en heeft de punten bovendien hard nodig. Aankomende maandag wacht ook nog een lastige ontmoeting met IJsland, in Reykjavik.

De selectie voor het duel met Kazachstan:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Jeffrey Bruma (PSV), Paul Verhaegh (Augsburg), Bruno Martins Indi (FC Porto), Joël Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain)

Middenveld: Ibrahim Afellay (Olympiakos), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Leroy Fer (Queens Park Rangers), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV)

Aanval: Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Arjen Robben (Bayern München).

-
Het wegstrepen van Virgil van Dijk en Erik Pieters is logisch

Meer nieuws

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
3
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
9
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties