Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink hield zich in: 'Dan ga ik vechten en gaan zij vechten'

Laatste update:

Hiddink hoopt dat er een einde is gekomen aan de felle kritiek op zijn functioneren. Hij heeft geen zin meer in 'kooigevechten' en zag derhalve af van een reactie op de kritiek na de 1-1 in het EK-kwalificatieduel met Turkije. "Dan ga ik vechten en gaan zij (media, red.) vechten. En dan gaat het helemaal niet meer over voetbal. En ik wil me alleen met voetbal bezig houden."

"Maar goed, iedereen doet zijn job. Ik ga geen lange neus maken. Daar ben ik het type niet voor." Complimenten had Hiddink vooral voor Kenneth Vermeer, die Oranje een paar keer op de been hield. Ook Daley Blind deed het volgens de bondscoach prima. "Hij wist in de eerste helft de rust op het middenveld heel goed te bewaren." Davy Klaassen, die de 2-0 maakte, sprong er ook uit in de eerste helft. "Daarna was het pijpje leeg."

-
Guus Hiddink is een goede bondscoach voor Oranje

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties