Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink: 'Ik heb een andere kijk op het spelletje dan Van Gaal'

Laatste update:

"Er zijn tegenstanders die zeggen 'het maakt niet uit hoeveel balbezit jullie hebben, als wij maar scoren'. Dat hoor je ook met balbezit te willen doen. De meeste ploegen willen de bal hebben, maar wat doe je ermee? Geeft dat de speelstijl aan of wil je zo snel mogelijk de aanval opzoeken? Ik kies liever voor die laatste variant", aldus Hiddink, die aangeeft dat hij en ook Johan Cruijff een andere kijk op het spelletje hebben dan Louis van Gaal.

"Er is een andere benadering, dat is duidelijk. De cultuur van het Engelse voetbal is ook helder en als managers die willen doorbreken, dan accepteert het publiek dat niet altijd. In het Engelse voetbal wil men attractief en gepassioneerd voetbal zien. Engeland houdt van snelheid en vechtvoetbal. Dat is de Engelse stijl. Natuurlijk hebben managers een stijl, maar uiteindelijk zijn het de spelers die het moeten doen."

"Ik vind dat de eerste gedachte van een voetballer altijd 'vooruit' moet zijn. Verticaal of diagonaal. Supporters willen ook hetzelfde als de technische staf: doelpunten. Ze willen meer actie zien in het strafschopgebied en ze verlangen voetbal met passie. Dit voetballand accepteert het niet wanneer je de bal simpelweg in bezit houdt en rond speelt in de achterhoede en met de doelman", besluit Hiddink, die het zondag met Chelsea opneemt tegen Van Gaal.

-
Wat verwacht jij van Chelsea - Manchester United?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties