Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oosting wil liever niet over Feyenoord praten en legt focus op FC Twente

Laatste update:

"Het is nog niet honderd procent rond, maar we zijn er wel bijna uit. We waren inderdaad al een hele tijd met elkaar in gesprek over openbreken en verlengen", aldus Oosting, die in de winterstop al te horen kreeg van de Twente-leiding dat hij kon rekenen op een nieuwe verbintenis in de Grolsch Veste.

Feyenoord


Oosting weet dat hij in de afgelopen periode regelmatig is genoemd als opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. "Hier en daar wordt je naam dan opeens genoemd. Maar ik was al zo lang met FC Twente in gesprek. We wilden er met elkaar uitkomen en dat is gebeurd", zegt de trainer uit Drenthe, bezig aan zijn eerste seizoen in Enschede.

De geruchten over Feyenoord hebben Oosting nooit aan het twijfelen gebracht. "Nee, dat heb ik niet gehad. We waren al zo ver met elkaar. En dan kun je wel gaan denken: als dit, als dat. Maar nee: ik heb het goed bij FC Twente en ik ben hier nog lang niet klaar."

"Als je dan voor de camera staat en vragen krijgt over die geruchten, dan kun je het nooit helemaal goed doen. Ik had woensdagavond kunnen zeggen: 'We zijn bezig over een nieuw contract', maar je moet soms ook even voorzichtig zijn. Als er nog een kans is dat je er samen niet uitkomt, moet je misschien een beetje in het midden blijven."

Reactie


Oosting sprak woensdagavond na het thuisduel met Almere City FC (3-1 winst) kort over de geruchten omtrent Feyenoord. "Ik lees het en dat is mooi, maar ik werk bij FC Twente en heb het hier goed naar mijn zin. Wat moet ik er voor de rest mee? Het zijn allemaal geruchten", vertelde hij bij ESPN.

Verslaggever Geert-Jan Jakobs van Voetbal International wil toch weten of Oosting door Feyenoord gepolst is. "Nee, eigenlijk niet. Weet je, het is helemaal niet belangrijk. Laten we het over Twente hebben: ik teken hier een nieuw contract. En dat doe ik omdat ik de intentie heb om hier te blijven."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
2
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties