Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen

Laatste update:

Zo lost la Vecchia Signora de trainerskwestie intern op. Montero was actief als de coach van Juventus Onder-19, wiens seizoen dit weekend ten einde kwam, en is nu dus de taak toebedeeld om het roerige seizoen in stijl af te sluiten.

Montero neemt maandagavond de honneurs waar als Juventus het in een onderling duel met Bologna opneemt tegen de rivaal om plek drie. Volgende week zondag wacht het laatste thuisduel van het seizoen, als Monza op bezoek komt.

"Paolo is een Juventus-legende en draagt het DNA van de club al heel lang mee", schrijft i Bianconeri op de eigen kanalen. De afgelopen vijf competitiewedstrijden werden, tamelijk opvallend, allemaal gelijkgespeeld door de Italiaanse recordkampioen.

Juventus bivakkeert momenteel op de vierde plek op de Italiaanse ranglijst. Samen met Bologna en Atalanta strijdt de grootmacht nog altijd om de derde plek. Kampioen Inter en nummer twee AC Milan zijn zeker van hun respectievelijke eindklasseringen.

De club uit Turijn is wel al verzekerd van Champions League-deelname komend seizoen. De Serie A vaardigt komend seizoen vijf teams af voor het miljardenbal en een resultaat in de topvijf kan de ploeg niet meer ontgaan.

Eerder deze week bracht Juventus naar buiten dat er is besloten per direct afscheid te nemen van Allegri. Zijn ontslag bleek een direct gevolg van de misdragingen van de coach jegens de arbitrage tijdens de Coppa Italia-finale deze week, die met 0-1 werd gewonnen van Atalanta.

Meer nieuws

Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
8
Jeroen Zoet is volgend jaar mogelijk opnieuw te bewonderen in de Eredivisie
2
Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
36
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
10
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
8
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties