Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hiddink kan voor shock zorgen met comeback Van Persie'

Laatste update:

De Britse tabloid claimt dat Guus Hiddink zijn 32-jarige landgenoot in gedachten heeft als optie voor het centrum van de aanval bij Chelsea. Hiddink nam eerder deze maand het roer over van José Mourinho in Londen en erfde een selectie met wat voorhoedeproblemen. Eden Hazard is de weg al maanden kwijt, Radamel Falcao tobt net als vorig seizoen met zichzelf en zijn lichaam en Diego Costa scoort niet zo veel als in zijn debuutjaar.

Hiddink heeft Loïc Rémy nog wel als optie, maar lijkt niet zo veel vertrouwen te hebben in de Fransman en bovendien wil Rémy graag vertrekken. Er blijven niet zo veel doelpuntenmakers meer over voor de interim-coach en dus is hij gaan nadenken over de terugkeer van landgenoot Van Persie op Engelse bodem. De Daily Express bericht 'exclusief' dat Chelsea de komt van de Fenerbahçe-spits overweegt wanneer blijkt dat de komst van Alexandre Pato niet door kan gaan.

Het zou gaan om een short-term deal voor Van Persie, die het klappen van de zweep in Engeland heel goed kent en die bij Arsenal (194 duels, 96 goals) en Manchester United (86/48) liet zien een echte afmaker te zijn. Mocht Van Persie het Engels voetbal missen en graag terug willen, dan wacht Chelsea hem naar verluidt met open armen op. De vraag is wel in hoeverre Fenerbahçe medewerking wil verlenen, want de Turkse club investeerde veel tijd, geld en aandacht in Van Persie. Hij maakte tot op heden zeven goals in achttien competitieduels en was daarnaast goed voor vijf goals in de Europa League en Turkse beker.

Denk je dat Robin van Persie iets zou voelen voor een tijdelijk verblijf bij Chelsea?

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties