Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink looft 'prachtspeler': 'Hij zat toen in een moeilijke situatie'

Laatste update:

De Belgische middenvelder liet zich zaterdag in de pers ontvallen dat hij zich 'niet eerlijk' behandeld voelde door José Mourinho, maar Hiddink weet niet of Chelsea De Bruyne te snel heeft laten gaan. "Het is altijd makkelijk om achteraf te gaan analyseren. Hij zat toen in een moeilijke situatie. Had hij toen op zijn positie concurrentie van drie of vier spelers? Ja. Hij speelt graag tussen de linies en is een prachtspeler om naar te kijken", aldus Hiddink.

De Achterhoeker is van plan om in de resterende vier speelronden de jeugd de kans te geven: "Ik gebruik dit moment om wat jonge spelers te brengen en dan loop je altijd een risico, maar ik wil hen ervaring laten opdoen. Er valt niets meer te winnen voor Chelsea en als je dan tegen grote ploegen speelt, zijn dat mooie ervaringen voor die jonge gasten. Iedereen moet in de slotfase van het seizoen gewoon laten zien dat men trots is om voor deze club te spelen. Ik ben zelf ook nog gemotiveerd om goede resultaten te behalen."

Hiddink wordt na dit seizoen afgelost door de huidige bondscoach van Italië, Antonio Conte, en zegt dat hij reeds min of meer duidelijkheid heeft over zijn eigen toekomstplannen. "Ik weet het. Ik weet wat ik ga doen. Ik neem wat vakantie, maar het is nu nog vroeg. In mei gaan we praten, niet vandaag. Ik heb veel ambitie en hoop dat we het seizoen met opgeheven hoofd kunnen beëindigen", besluit Hiddink. Chelsea speelt nog tegen Liverpool, Bournemouth, Tottenham Hotspur, Sunderland en Leicester City.

Denk jij dat Guus Hiddink volgend seizoen nog (in een andere rol) bij Chelsea werkt?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties