Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink ontvangt afmelding; verrassingen Afellay en Klaassen juichen

Laatste update:

Van der Vaart was geselecteerd voor de oefenwedstrijd tegen Italië en de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië, maar kan in deze duels niet in actie komen. De teller van de 31-jarige Van der Vaart blijft voorlopig dus op 109 interlands staan. Zijn laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal speelde hij alweer op 19 november 2013, in de oefeninterland tegen Colombia.

Het afmelden van Van der Vaart betekent goed nieuws voor de twee grootste verrassingen in de selectie van Hiddink: Ibrahim Afellay en Davy Klaassen. De middenvelders van Olympiacos en Ajax spelen immers op dezelfde positie als Van der Vaart. Het is nog niet bekend of Hiddink van plan is om een vervanger op te roepen.

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
119
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties