Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink speelt open kaart en start met Bruma, Huntelaar en Van Persie

Laatste update:

Robin van Persie, die ontbrak tegen Mexico maar nu weer fit is, begint voorin naast Klaas-Jan Huntelaar. Die samenwerking pakte in het verleden nooit écht goed uit, maar Hiddink wil het toch proberen en hoopt dat de twee een sterk front zullen vormen. Achterin wordt het centrale duo gevormd door Stefan de Vrij en Jeffrey Bruma. Laatstgenoemde vervangt Ron Vlaar, die tegen Mexico al vroeg geblesseerd afhaakte. Toen kwam De Vrij er voor hem in.

Hiddink zei tegen de NOS geloof te hebben in een goede afloop tegen Letland, ook al zei hij dus te vertrekken wanneer Oranje verliest. "Wij zien nog wel licht, hoor. We moeten Letland continu onder druk houden. Snel zijn in de omschakeling en het middenveld in handen nemen", aldus de bondscoach, die geen extra druk voelt. "Niet anders dan in de voorgaande wedstrijden. Sinds Tsjechië is er al druk. Een goed begin aan een kwalificatiereeks is zo belangrijk. Daarom was ik toen ook zo chagrijnig."

Denk je dat Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar het voorin goed gaan doen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties