Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink vertrouwt op opvolger: 'Ze moeten klaar zijn voor het grote werk'

Laatste update:

Blind is volgens Hiddink in ieder geval zeker klaar voor het grote werk. Hij laat hem en de andere assistent Ruud van Nistelrooij geregeld de trainingen leiden. "Daar zijn ze ook méér dan toe in staat. Het zou toch vreemd zijn als mijn aanwezigheid daar constant vereist is? Dat zou ik een ongezonde situatie vinden, want dan zou je met assistenten werken die niet klaar zijn voor het grote werk."

"Zo heb ik nog nooit gewerkt, mijn mensen krijgen altijd heel veel vrijheid om te groeien en van daaruit nemen ze, als het goed is, ook hun verantwoordelijkheid", aldus Hiddink in een interview met Voetbal International. Met de winst in Letland en de toegenomen kans voor Oranje om in de laatste vier EK-kwalificatieduels directe plaatsing voor het EK van volgend jaar zomer in Frankrijk af te dwingen, zijn de omstandigheden positiever voor een versnelde doorstroming van Blind.

Heb jij vertrouwen in Danny Blind als bondscoach?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
40
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties