Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink: 'We moeten veel stabieler worden, dat is ons doel'

Laatste update:

Zijn contract bij de Turkse bond is officieel op 1 augustus pas ingegaan, maar Hiddink is eigenlijk al sinds maart bezig om het elftal klaar te stomen voor de aankomende kwalificatiewedstrijden voor het EK in Oekraïne en Polen. "We gaan proberen een stabiele basis te creëren, zodat we niet onder ons niveau spelen en leren om moeilijke wedstrijden te controleren", zei Hiddink in AD/Sportwereld.

"We moeten veel stabieler worden, dat is ons doel", vervolgde de Achterhoeker, die ook nog een ander doel voor ogen heeft: "Het creëren van een speelstijl waarin wij het initiatief hebben: aanvallend voetbal dat past bij het Turkse karakter." Turkije speelt in de EK-kwalificatiereeks tegen Duitsland, België, Oostenrijk, Kazachstan en Azerbeidzjan.

-
Guus Hiddink brengt Turkije naar het EK

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
5
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
20
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties