Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hiddink zwakt 'Dutch clash' af: 'Zo frequent kwamen we elkaar niet tegen'

Laatste update:

"Dit is een grote wedstrijd tussen twee grote clubs", maakt Hiddink duidelijk. "Manchester United wil graag en moet eigenlijk ook strijden om de titel, dit jaar. Ze moeten de Champions League-posities zien te bereiken. En de recente historie van Chelsea is duidelijk, die kennen jullie: daar ga ik ook niet dieper op in, nu. We komen weer wat terug, al had ik graag wat meer zeges gezien dan gelijke spelen. Maar we hopen nu op een mooi voorjaar."

Hiddink wenst niet te speculeren over de redenen achter de tegenvallende prestaties van Manchester United in dit seizoen. Onder Van Gaal staan the Red Devils vijfde, tien punten achter Leicester City en zeven achter stadsgenoot Manchester City. "Ik ga niet in op de 'problemen' die andere clubs doormaken", aldus Hiddink, die zijn relatie met Van Gaal omschrijft als een professionele band. "We zijn elkaar niet zó heel vaak tegengekomen, een paar keer in Nederland."

"Maar zo frequent kwamen we elkaar niet tegen. Een paar keer in Nederland en een paar keer in Spanje. Is mijn reeks tegen hem goed? Ach, laten we dat niet overwaarderen. Uiteindelijk moeten de spelers uitvoeren wat je doet tijdens trainingen en meetings. Het is geen strijd tussen twee trainers. Wat ik van zijn situatie vind? We kunnen de hele dag praten over Manchester United, maar ik draag een andere kleur. Gedurende een seizoen heeft elke club een periode waarin ze zich zorgen maken, wij ook. Ik ga daar verder niet op door."

-
Hoe eindigt Chelsea-Manchester United?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
7
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties