Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'HIEP HIEP!': Louis van Gaal geeft jarige job bij Oranje vervelend cadeau

Laatste update:

"HIEP HIEP", riep Van Gaal nog voor het begin van de persconferentie, toen hem ter ore kwam dat (de aanwezige) journalist Willem Vissers zijn 58ste verjaardag vierde. Van Gaal voegde daarop toe dat het ook voor Flekken een heuglijke dag was. Desalniettemin kreeg de doelman van SC Freiburg vervelend nieuws. "Cillessen is weer fit en kan keepen", zei Van Gaal, die behalve De Ligt verder geen basisklanten wilde verklappen. Niet veel later dwong de gang van zaken de keuzeheer tóch om een extra naam te noemen.

Van Gaal werd gevraagd naar Vincent Janssen, die afgelopen donderdag pas aansloot bij het Nederlands elftal vanwege zijn huwelijk. De keuzeheer lichtte andermaal zijn keuze toe om de spits van Monterrey te selecteren, ondanks dat hij afgelopen seizoen slechts goed was voor 3 doelpunten in 29 wedstrijden. "Ik ben op zoek naar een aanspeelpunt. Memphis Depay en Steven Bergwijn zijn niet de aanspeelpunten zoals ik ze normaal gebruik. Dat zijn andere types, dat is ook de reden dat ik met twee spitsen speel. Maar als we eventueel terugkeren naar 1-4-3-3, dan moet ik wel zo'n spits hebben."

"Janssen heeft de afgelopen duels in Mexico laten zien dat hij makkelijk scoort", vervolgde Van Gaal. Dat deed hij daarvoor niet. Dat weet ik wel en dat wordt ook breed uitgemeten, maar hij gaat spelen, naast De Ligt. Dat lijkt me duidelijk." Janssen speelde zijn laatste interland in het shirt van Oranje in oktober 2017 tegen Zweden (2-0 winst). In totaal was de spits goed voor zeven goals in zeventien optredens.

UEFA Nations League A
Nederland
3 - 2
Wales

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties