Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hier hebben we in de agenda al vroeg een cirkeltje omheen gezet'

Laatste update:

Van de Looi kan geen beroep doen op Nick Bakker, Hilal Ben Moussa en Danny Hoesen: laatstgenoemde werd na zijn rode kaart van vorige week tegen FC Twente voor twee duels geschorst en Bakker en Ben Moussa zijn nog altijd geblesseerd. "Dit soort wedstrijden zijn bijzonder", zegt Van de Looi op de website van Groningen over de derby. "Daar hebben we in de agenda al vroeg een cirkeltje omheen gezet bij aanvang van het seizoen. We hebben er zin in."

In het verleden waren ludieke acties van beide supportersgroepen in aanloop naar de derby vaste prik, maar daar is de laatste tijd eigenlijk geen sprake meer van. "Er ontbreekt overigens wel een boom bij mij in de tuin", meldt Van de Looi. "Maar dat heeft de tuinman gedaan. En dat was ook de opdracht. We hebben nu een stuk meer licht in huis."

-
Wat verwacht je van de derby?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties